103 Amiralin Bildirisi : Qmbee7 Wrigucm / Son zamanlarda gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'nden türkiye'nin çıkabileceği yönündeki tartışmaların ardından 103 emekli amiral bir bildiri yayınladı.

103 Amiralin Bildirisi : Qmbee7 Wrigucm / Son zamanlarda gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'nden türkiye'nin çıkabileceği yönündeki tartışmaların ardından 103 emekli amiral bir bildiri yayınladı.. 103 amiralin bildirisi 'sosyal medya'yı savaş alanı yaptı! Tepki çeken bildiriyle ilgili ankara. Milli savunma bakanlığı, 103 emekli amiralin yayınladığı bildiriye tepki gösteren bir açıklama yayınladı. 103 emekli amiralin ak parti'yi ve milli iradeyi hedef alan skandal bildirisine peş peşe tepkiler yağdı. Sözde bildiri yayınlayan 103 emekli amiral, montrö boğazlar sözleşmesi gündemi üzerinden milli iradeyi hedef alıp, siyasilere sopa göstermeye kalkıştı.

Emekli 103 amiralin gece yarısı yayınladığı montrö bildirisi türkiye gündemine oturdu. 103 amiral bildiri son dakika! 103 emekli amiralin gündemle ilgili görüşlerini açıklamasına cumhurbaşkanlığı'ndan ve akp'den tepkiler yükseldi. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, '103 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı. Tepki çeken bildiriyle ilgili ankara.

Eosanpsgmm 9 M
Eosanpsgmm 9 M from images.beyazgazete.com
Muhalefet ise küstah bildirideki açıklamalara tam destek verdi. Sözde 103 emekli amiral darbe bildirisi yayımladı. Son zamanlarda gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'nden türkiye'nin çıkabileceği yönündeki tartışmaların ardından 103 emekli amiral bir bildiri yayınladı. Son zamanlarda gerek kanal i̇stanbul, gerekse uluslararası antlaşmaların. 103 emekli amiral in, montrö boğazlar sözleşmesi üzerinden milli iradeyi hedef alan bildirisi hem siyasetten tepkiler devam ederken 103 emekli amiral hakkında kim bunlar sorusu gündeme geldi. 15 temmuz hain darbe girişimine 103 gün kala yayınlanan bu bildiri, akıllara 15 temmuz'dan 3 gün sonra 103 general ve. 103 emekli amiralden haddini aşan bildiri. 103 emekli amiralin 'montrö sözleşmesi' maskeli darbe imalı bildirisininin ardından ak parti'den flaş adım geldi.

Twitter hesabından açıklamada bulunan ahmet davutoğlu.

Tepki çeken bildiriyle ilgili ankara. Milli savunma bakanlığı'ndan 103 emekli amiralin ortak bildirisi hakkında açıklama geldi. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… emekli generaller ortak bir bildiri. 103 amiralden montrö ve atatürk bildirisi. 103 emekli amiralin, son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili yaptığı açıklamaya cumhurbaşkanlığı ve i̇çişleri bakanlığı'ndan tepki geldi. Akp genel başkanvekili binali yıldırım, 103 emekli amiralin, son dönemde gündeme gelen 'tekkedeki amiral', 'montrö'nün tartışmaya açılması' konularında yayınladığı bildiriye yönelik açıklamalarda. 103 amiralin imzasını taşıyan açıklama metni şöyle; Gece yarısı 103 hadsiz amiralin iktidarı hedef alan bildirisi türkiye'yi ayağa kaldırdı. Kamuoyuna yapılan ve içlerinde amiral cem gürdeniz, amiral işık biren, amiral türker ertürk, amiral atilla kıyat gibi medyada rahatlıkla. Jandarma genel komutanlığı'ndan da yapılan açıklamada, biz buradayız. 103 emekli amiral in, montrö boğazlar sözleşmesi üzerinden milli iradeyi hedef alan bildirisi hem siyasetten tepkiler devam ederken 103 emekli amiral hakkında kim bunlar sorusu gündeme geldi. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, bildiriye gözü alabilene hodri meydan ifadeleriyle tepki gösterdi. Emekli 103 amiralin darbe imalı bildirisi büyük tepki çekti.

103 amiralin yayınladığı bildiri (montrö bildirisi). 103 emekli amiral, tbmm başkanı mustafa şentop'un montrö boğazlar sözleşmesi ile ilgili sözleri cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı fahrettin altun ise, söz konusu bildiriye ilişkin sosyal medya. Chp kanadından ilk değerlendirme ise basın sözcüsü faik öztrak'tan geldi. Milli savunma bakanlığı (msb), türk silahlı kuvvetleri'nden emekli olmuş 103 amiralin açıklaması. Twitter hesabından açıklamada bulunan ahmet davutoğlu.

Ztlpj6kggrs2jm
Ztlpj6kggrs2jm from www.gunboyugazetesi.com.tr
103 amiralin imzasıyla yayınlanan bildiriye bir tepki de gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu'ndan geldi. 103 emekli amiralin, son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili yaptığı açıklamaya cumhurbaşkanlığı ve i̇çişleri bakanlığı'ndan tepki geldi. Milli savunma bakanlığı'ndan 103 emekli amiralin ortak bildirisi hakkında açıklama geldi. Sözde 103 emekli amiral darbe bildirisi yayımladı. 103 emekli amiral, tbmm başkanı mustafa şentop'un montrö boğazlar sözleşmesi ile ilgili sözleri cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı fahrettin altun ise, söz konusu bildiriye ilişkin sosyal medya. 103 emekli amiralin gündemle ilgili görüşlerini açıklamasına cumhurbaşkanlığı'ndan ve akp'den tepkiler yükseldi. Bir bildiri yayınlayan 103 emekli amiral, montrö boğazlar sözleşmesi gündemi üzerinden milli iradeyi hedef alıp, siyasilere sopa göstermeye kalkıştı. 04.04.2021 tarihinde bazı internet siteleri ve sosyal medya mecralarında paylaşılan ve '103 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında.

Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, bildiriye gözü alabilene hodri meydan ifadeleriyle tepki gösterdi.

Tepki çeken bildiriyle ilgili ankara. Davutoğlu yaptığı açıklamada bildiri ülkenin tarihsel hafızasını ve içinden. Emekli amirallerin yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verilmişti: Sadece türk boğazlarından geçişi düzenleyen bir sözleşme değil, türkiye'ye. 103 amiralin imzasıyla yayınlanan bildiriye bir tepki de gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu'ndan geldi. Son zamanlarda gerek kanal i̇stanbul, gerekse uluslararası antlaşmaların. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… emekli generaller ortak bir bildiri. Bu ve benzeri nedenlerle, türkiye'nin. 103 emekli amiralin gündemle ilgili görüşlerini açıklamasına cumhurbaşkanlığı'ndan ve akp'den tepkiler yükseldi. Jandarma genel komutanlığı'ndan da yapılan açıklamada, biz buradayız. 103 amiralden montrö ve atatürk bildirisi. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, '103 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı. Milli savunma bakanlığı'ndan 103 emekli amiralin ortak bildirisi hakkında açıklama geldi.

15 temmuz hain darbe girişimine 103 gün kala yayınlanan bu bildiri, akıllara 15 temmuz'dan 3 gün sonra 103 general ve. 103 amiralin imzasını taşıyan açıklama metni şöyle; Son zamanlarda gerek kanal i̇stanbul, gerekse uluslararası antlaşmaların. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, bildiriye gözü alabilene hodri meydan ifadeleriyle tepki gösterdi. Dünya savaşında tarafsızlığını korumasına imkân yaratmıştır.

Estkhn5p8xlbmm
Estkhn5p8xlbmm from img.piri.net
Gece yarısı 103 hadsiz amiralin iktidarı hedef alan bildirisi türkiye'yi ayağa kaldırdı. Sözde 103 emekli amiral darbe bildirisi yayımladı. 103 amiralin bildirisi 'sosyal medya'yı savaş alanı yaptı! Kamuoyuna yapılan ve içlerinde amiral cem gürdeniz, amiral işık biren, amiral türker ertürk, amiral atilla kıyat gibi medyada rahatlıkla. Emekli 103 amiralin gece yarısı yayınladığı montrö bildirisi türkiye gündemine oturdu. 103 emekli amiral, montrö sözleşmesiyle alakalı yayımladıkları bildiride, türkiye'nin ii. 103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen tekkedeki amiral, montrö'nün tartışmaya açılması atatürk ilke ve devrimleri konusunda açıklama yaptı… emekli generaller ortak bir bildiri. Dünya savaşında tarafsızlığını korumasına imkân yaratmıştır.

103 amiralin imzasını taşıyan açıklama metni şöyle;

Türk boğazları, dünyanın en önemli suyollarından biri olup, tarih boyunca çok uluslu antlaşmalara. Emekli 103 amiral gece yarısı son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili bildiri yayımladı. 103 amiralin bildirisi 'sosyal medya'yı savaş alanı yaptı! Söz konusu bildiride imzası bulunan 6 emekli amiralin ismi 3 gün önce sözcü gazetesi yazarı yılmaz özdil'in. Tepki çeken bildiriyle ilgili ankara. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, bildiriye gözü alabilene hodri meydan ifadeleriyle tepki gösterdi. Muhalefet ise küstah bildirideki açıklamalara tam destek verdi. 103 emekli amiralin, son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili yaptığı açıklamaya cumhurbaşkanlığı ve i̇çişleri bakanlığı'ndan tepki geldi. 103 amiralden montrö ve atatürk bildirisi. 103 emekli amiralin gündemle ilgili görüşlerini açıklamasına cumhurbaşkanlığı'ndan ve akp'den tepkiler yükseldi. Son zamanlarda gerek kanal i̇stanbul, gerekse uluslararası antlaşmaların. Emekli amirallerin yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verilmişti: Sadece türk boğazlarından geçişi düzenleyen bir sözleşme değil, türkiye'ye.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook